Szabadidő

4 kiscicát mentettek ki az égő házból a tűzoltók – videó

Az egyik tűzoltó sisakjára szerelt kamerájának hála végigkövetheted, hogyan oltják el a lángokat, és bukkannak négy kiscicára a hős tűzoltók.

A kaliforniai tűzoltókat egy családi házhoz riasztották, ahol nemcsak a házat, hanem négy imádni való kiscicát is megmentettek a lángoktól. Az akciót az elejétől kezdve rögzítette az egyik tűzoltó sisakjára szerelt kamera.

A felvételen látszik, ahogy a tűzoltóknak először a kerítéssel kell megküzdeniük, hogy bejussanak a ház területére. Miután betörték, kezdődhet a lángok oltása. Ahogy megbirkóztak a tűzzel, a tűzoltók két apró kiscicára bukkantak, akiknek egyből segítő kezet nyújtottak. Kivitték őket a házból, lemosták, és megitatták őket. Csakhogy itt még nem ért véget a történet: bent maradt ugyanis még két másik cica is. Miután rajtuk is segítettek, megkezdődhetett a helyszín megtisztítása – ekkor felbukkant a cicák mamája is, így egyesülhetett a család.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top