Szabadidő

Megkezdődött a világ legnagyobb társasutazása

Egy kínai vállalat 8000 dolgozóját viszi el egy néhány napos útra.

A kínai Zhongmain Group gyógyszeripari nagyvállalat 8000 dolgozójának kedveskedik egy ma induló szöuli úttal, ahonnan május 10-én térnek vissza hazájukba. A csapat 150 géppel érkezik, és három város 26 hoteljében szállásolják el az embereket.

A kiruccanás fő célja, hogy a dolgozók megkóstolhassák a hagyományos koreai csirkehúslevest – ez a vacsora potom 35 000 fontba fog fájni, ennek felét a dél-koreai kormány nagyvonalúan magára vállalta –, de megtekintik Szöul nevezetességeit is. A vacsorához 400 asztalt állítottak fel egy parkban, ahová 10 teherautóval szállítják ki az ételt.

Ez a felvétel a 6000 fős bulin készült
Ez a felvétel egy hasonló, 6000 fős bulin készült

Hasonló, bár némileg kisebb kínai társasutazásra volt már idén példa: egy másik kínai nagyvállalat 6000 dolgozóját lepte meg egy szintén vacsorával egybekötött rövid utazással. Ők több mint 15 millió fontot költöttek a kiruccanásra, így nem csoda, ha Dél-Korea tárt karokkal várja a gigacsoportokat. 

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top