Szabadidő

Ez a világ legdrágább repülőjegye

A jegyet egy Egyesült Arab Emirátusok-beli légitársaság, az Etihad kínálja.

A New York–Mumbai közötti távolságot oda-vissza 76 000 dollárért teheti meg a kedves utas. Felmerül a kérdés, mit adnak ezért a pénzért.

Röviden: privát teret, ami egy repülőgépen a legnagyobb luxus. A minden kényelemmel felszerelt komplett lakosztályt egy közel 500 utast szállítani képes Airbus A380-800-as gépen alakították ki. Van benne nappali, hálószoba és fürdő is – igaz, utóbbiban nincs sem kád, sem jakuzzi, csak egy zuhanyzó. Hogy az utazás tényleg kényelmes legyen, külön inas is jár a lakosztályt igénybe vevőknek.

Ez a világ legdrágább repülőjegye

Mindezt természetesen kiegészíti, hogy a reptérre és a reptérről is sofőr szállítja háztól, illetve házig az utast, a be- és a kicsekkoláshoz nem kell sorban állnia, és a repülőtéren is a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesül, például kap egy átmeneti “titkárt”, aki mindent elintéz neki az éttermi foglalástól a koncertjegyvásárlásig.

Ez a világ legdrágább repülőjegye
Ez a világ legdrágább repülőjegye

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top