Szabadidő

Parád lett Magyarország kedvenc falva 2016-ban

Még év elején tett ígéret egy bloggerünk, hogy az idei év a magyar turizmusé lesz ezen az oldalon. Az ígéretet beváltotta, sőt annál többet is tett.

Mint azt a Mert utazni jó cafeblog szerzője leírja, szíve csücske a magyar vidéki élet, a tájak bemutatása. Úgy látja, sokan szívesen olvassák az ezzel kapcsolatos írásokat. Ezen felbuzdulva döntött úgy néhány hete, hogy megkérdezi az olvasókat, hogy melyik magyarországi falu a kedvencük. A szavazáson azokat a településeket vonultatta fel, amelyekről korábban poszt jelent meg a cafeblogon.

A voksolás sikeresen elzajlott. Közel háromezren gondolták úgy, hogy szavaznak a kedvenc faluikra. Azt eláruljuk, hogy nagyon szoros lett a végeredmény. Na jó, még azt is, hogy az első helyen Parád végzett. De hogy melyik település maradt le Parád mögött néhány szavazattal, azt a Mert utazni jó cafeblogról megtudhatjátok a lista többi helyezettjével együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top