Szabadidő

Itt a magyar Tinder!

A Tinderhez hasonló magyar társkereső app került a piacra, ami ráadásul még többet is tud a Tindernél, hiszen itt nem csak a profilkép számít.

Az ingyen letölthető Nearones alkalmazás a kinézetében és a működési elvében is a Tinderre hasonlít, de sokkal játékosabb annál. Ráadásul nem csak a kinézet, hanem érdeklődési kör alapján is választhatunk Chat-partnert és nemcsak társat, hanem barátokat is kereshetünk vele.

Hogy miben rejlik az applikáció játékossága?  Profilképek jelennek meg, alattuk pedig 3 érdeklődési kör ezek közül kell megtippelnünk, és eltalálnunk, hogy melyik az, amelyik tényleg érdekli a képen látható személyt. Ha a megadott 3 érdeklődési körből arra kattintunk amelyik számunkra is kedves, és el is találjuk az ő választását, akkor máris van egy közös a hobbink, tehát van miről beszélgetni és nagyobb az esély a kölcsönös szimpátiára – írja a hvg.

Itt a magyar Tinder!

Az alkalmazás még egy remek funkcióval rendelkezik, ugyanis listázza nekünk azokat a felhasználókat, akikkel legalább egyszer egyszerre tartózkodtunk 150 méteres körzetben. Tehát ha például a buszon láttunk valakit, aki nagyon tetszett, de nem mertük leszólítani, itt megtalálhatjuk, és üzenhetünk neki, amennyiben használja az alkalmazást.

Még több társkeresős cikk az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top