Szabadidő

10 menő kuckó, ami csak a tiéd

Az embernek néha szüksége van arra, hogy elvonuljon egy kis kuckóba, ami csak az övé. Mindegy, hogy zenét hallgatni, olvasni vagy rajzolni szeretsz, mert 10 szuper kuckónk közül te is kiválaszthatod a neked tetszőt, és megpróbálhatod berendezni a saját otthonodban.

4 tipp, ha saját kuckót szeretnél kialakítani az otthonodban!

  • Mérd fel a terepet, és találd ki, hogy hol lehetne a saját kuckód! Mi jöhet számításba? Mondjuk egy gardrób, amit nem használsz ki eléggé. A régi kis BARKAS, ami lepukkanva áll az udvaron. A lépcső alatti üres tér, a terasz egy része vagy a padlás…
  • Döntsd el, hogy mire szeretnéd használni a kuckódat. Olvasásra, festésre, rajzolásra, meditációra, koktélozásra, alvásra… Írj egy listát azokról a berendezési tárgyakról, amelyekre szükséged lesz.
  • Nem kell feltétlenül mindenből újat venni. Kérdezd meg a barátaidat, hogy nincsen-e felesleges, régi, de még használható szőnyegük, függönyük. Használd a régi párnáidat, esetleg sok olcsó színes plédet. A falat díszítheted olcsóbb fényfüzérekkel.
  • A kuckó a lényeg, hogy csendes legyen, és ténylegesen kikapcsolódj az ott töltött idő alatt. Ha teheted, fesd más színűre a falakat, vagy használj színes kendőket, plédeket. A kuckód mindig legyen tiszta, rendezett.

 Jöjjenek az ötletek!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top