Szabadidő

Két fiatal nyakát vágták el egy Sweeney Todd előadáson

A Sweeney Todd egy, a kuncsaftjai nyakát elvágó borbélyról szóló darab, mely sajnálatos módon ténylegesen életre kelt egy új-zélandi magániskola színpadán.

Új-Zéland egyik magániskolájában színpadra vitték a Sweeney Todd című darabot, előadás közben pedig két diák torkát elvágták a kelléknek szánt borotvával. A Saint Kentigern College közleményében szomorúnak nevezte a történteket, az aucklandi kórház pedig arról tájékoztatott, hogy mindkét fiú állapota stabil. 

Steve Cole igazgató elmondta, hogy egyszeri, szerencsétlen esetről van szó, a kelléket mindenféle szigetelőszalaggal és alufóliával körbetekerték, hogy elkerüljék az esetleges sérüléseket, a borotva pedig nem volt éles – számtalanszor használták a próbák alkalmával.

A műből készült 2007-es filmben Johnny Depp és Helena Bonham-Carter játszották a főszerepet
A műből készült 2007-es filmben Johnny Depp és Helena Bonham Carter játszották a főszerepet

A rendőrség vizsgálja az ügyet, de balesetként kezelik. “Ez nem bűnügyi nyomozás. Ebben az esetben a darab nem esik egybe a valósággal” – mondta a rendőrség szóvivője.

(via nol.hu)

Sweeney Todd még:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top