Szabadidő

Ennyire boldogok a láncon tartott kutyák, amikor először szabadon engedik őket

Már itthon is szigorú törvény szabályozza a kutyák láncon tartását. A nagy szigor nem véletlen, ugyanis a láncon tartott kutyák kegyetlen életet élnek. Bele sem merünk gondolni, mit éreznek a láncra vert szerencsétlen ebek.

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy kegyetlenség kutyát láncon tartani úgy, hogy ha a négylábú soha nem szabadulhat el. Látva a videón szereplő boldogtalan kutyákat, talán mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogyan juthat odáig valaki, hogy úgy tartson állatot, hogy közben akarva vagy jobb esetben akaratlanul kínozza…

Talán mindenki belegondolt már, mit élhet át az a kutya, aki örök életében néhány méter láncra van kötve. Ha esik, ha fúj, ha hét ágra süt a nap, ő ugyanazon a néhány négyzetméteren küzd meg az időjárás viszontagságaival. Most olyan állatokat mutatunk, akiknek óriási szerencséjük volt. Ugyanis néhány jóérzésű ember olyan kennelt készített nekik, ahol szaladgálni is tudnak. Nézd meg, hogyan reagáltak a kutyák, amikor először szabadon engedték őket.

VideosLike

Estos perros han estado encadenados toda su vida, no te pierdas sus reacciones cuando son liberados

Közzétette: VideosLike – 2016. március 16.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top