Szabadidő

Batman Superman ellen: exkluzív interjú Ben Affleckkel és Henry Cavill-lel – videó

Ben Affleck, Henry Cavill és Gal Gadot, azaz Batman, Superman és Wonder Woman két hét alatt körbeutazzák a fél világot, hogy új filmjüket, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalát népszerűsítsék. A sztárokkal Londonban találkoztunk, ahol többek között az is kiderült, hogy lehet szuperhősjelmezben pisilni, és lesz-e újra önálló Batman mozifilm. Exkluzív videó.

Egy videós hollywoodi sztárinterjú-maratonon részt venni olyan, mint fogaskeréknek lenni egy gyári gépezetben. Az ajtóknál pontos beosztás szerint adják egymásnak a kilincset az újságírók, a sztárok pedig még rendes ebédszünetre sem mennek el, maximum harapnak egy-két falatot két interjú között. Persze ők már hetek óta ezt csinálják, engem pedig csak egyetlen napra szippant be ez az őrült körforgás Londonban, így nem csodálkozom, amikor a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala premierje után egy sok beszélgetéstől alaposan berekedt Wonder Womannel vagy egy igencsak fáradt és az interjúit lerövidíteni igyekvő Ben Affleckkel találkozom. Legalább kiderül: a szuperhősöket játszó színészek is csak emberek. Nézd meg exkluzív videointerjúnkat!

 

Olvasnál még Batmanről és Supermanről?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top