Szabadidő

Ezt a lajhárt egyáltalán nem érdekli, hogy feltartja a forgalmat – videó

Az úttestre tévedt lajhár nem érti, mire fel ez a nagy felhajtás.

 A lajhárokra gondolva két dolog jut az eszünkbe: hogy híresen lassúak, és hogy eszük ágában sincs túlparázni a dolgokat. Még akkor sem, ha az autópályára tévednek, és ezzel nemcsak másokat tartanak fel, hanem saját magukat is veszélybe sodorják!

 A Costa Ricán készült felvételen a cuki lajhár a járdáról indulva vonszolja magát az autóút felé. A cél a másik oldal. Viszont azzal a tempóval, amivel halad, ez 40-50 percet is igénybe vehet – még ha csak egy kétsávos útról is van szó!

Ahogy az úttestre ér, egy motoros máris fékezésre kényszerül. Szerencsére a motorvezetőben a megmentőjére talál a lajhár – aki egyébként nem érti, miért bámulják az emberek, hiszen neki ez csak egy teljesen szokásos hétköznap. A motorról leszálló férfi, hogy megkímélje a lajhárt és a többi közlekedőt, a hátánál fogva óvatosan megragadja az állatot és átviszi a túloldalra – órákat spórolva ezzel az állatnak.

Forrás: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top