Szabadidő

Március 15.: 9 szuper program a hosszú hétvégére

Március 15-én, és a hosszú hétvégén sok izgalmas programból válogathatsz. Íme heti válogatásunk.

Orchidea Kiállítás

Március 11-14. Vajdahunyadvár

Az orchideák tartási módjaival ismerkedhetsz és megtudhatod, hogyan gondozd őket, hogy folyamatosan virágozzanak.

Huszártábor

Március 12-15. Szentendrei Skanzen

Már­cius 15-i hosszú hét­vé­gén­ken egy igazi huszár­tá­bort vernek fel a Skan­zen­ben, ahol lóra pat­tan­hat­nak a bát­rak, vagy kar­dot, csá­kót készít­het­nek, de még huszár­pró­bá­nak is alá­vet­he­tik magukat.

Füredi Tavaszi Fesztivál

Március 11-19. Balatonfüred

Koncertek, kiállítások és családi programok várnak a Balaton partján. Március 15-én pedig a forradalom szellemét is megidézik.

Coca Cola Testébresztő

Március 15. Syma Rendezvénycsarnok

Az idén 10. alkalomból megrendezett fitnesznapon az ország legnépszerűbb edzői tartanak órát és mozgatják meg a látogatókat.

Tavaszköszöntő az egri várban

Március 15.

Egy igazi vég­vári gesz­tus­sal: zász­ló­fel­vo­nás­sal és ágyú­lö­vés­sel köszöntik az egri várban a tavaszt, szak­mai prog­ra­mok­kal, kézmű­ves fog­lal­ko­zá­sok­kal indul a váridény.

Március 15. családi programok a budai várban

A nem­zeti ünnep alkal­má­ból több hely­szí­nen, vál­to­za­tos prog­ra­mok­kal vár­ják az érdeklődő­ket a budai vár­ban.

Sárkányok mindig lesznek

Március 8-től Petőfi Irodalmi Múzeum

A Petőfi Irodalmi Múzeum új kiállításán a sárkányok izgalmas világával ismerkedhetsz meg az irodalmon keresztül.

Gateway to Space űrkiállítás

Március 15-ig a Millenárison

Az űrrepülés történetét feldolgozó kiállítás már csak március 15-ig látható a Millenárison, az ünnepnapok alatt meghosszabbított nyitva tartással. A Gateway to Space a világ legnagyobb utazó űrkiállítása, ami Verne Gyula fantazmagóriáitól a Mars expedícióig, az űrkutatás történetének minden fontosabb momentumát magába foglalja. Meghosszabbított ünnepi nyitva tartás: péntek (03.11.), szombat (03.12.), vasárnap (03.13.) és hétfő (03.14.) 8:00-00:30 – belépés a kiállítás területére 23 óráig! Kedd (03.15.) 22.30-ig – belépés a kiállítás területére 21 óráig!

Red Bull Pilvaker

Erkel Színház, Március 15-én 21:00-kor

A Red Bull Pilvaker előadói palettája idén mind színházi, mind pedig zenei vonalon színesedik. A produkcióhoz 2016-ban is kiváló művészek csatlakoztak és az előadás több meglepetés vendéget is tartogat. Az Erkel Színház színpadán Hámori Gabi és Szabó Kimmel Tamás mellett feltűnik majd a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki, a Punnany Massif énekese, Meszes Balázs és a Cloud9+ frontembere Szivák Zsolt is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top