Szabadidő

Erotikus regény exkluzív részlet: Rád kattanva 2.

Exkluzív részleteket közlünk Meredith Wild erotikus regényének folytatásából. Lehet kapaszkodni, itt a Rád kattanva 2.

Meredith Wild – Rád kattanva 2.

Erica Hathaway és Blake Landon, az álompár sötét szerelmi története folytatódik… Erica végre beindítja a vállalkozását, de Blake nem tudja megtagadni önmagát, és a háttérből irányítani akar. Miközben kis játszmáik a nyilvánosság előtt zajlanak, zárt ajtók mögött minden a szenvedélyről és a veszélyről szól. Erica új segítőt vesz fel a rátermett Risa személyében. Risa azonban korántsem az, akinek mutatja magát, ugyanis feltett szándéka, hogy tönkreteszi Ericát, és megszerzi Blake-et…

Daniel Fitzgerald indul a kormányzói székért, de a pszichopata Mark veszélyezteti a kampány sikerét, ezért Daniel sorsdöntő lépésre szánja el magát. A mostohaapa Ericát is megzsarolja, hogy ha nem száll be támogatóként, annak Blake látja majd kárát, mire a lány – hogy megóvja szerelmét – szakít vele. Blake viszont nem az a férfi, akit ilyen könnyen félreállíthatnak…

Meredith Wild: Rád kattanva 2. – Részlet

Felvonta a szemöldökét, mintha arra várna, hogy mit reagálok. Egy pillanatra elvesztem a szemében. A hosszú, tömött pillák alatt megbújó mogyoróbarna írisz képezte arcának központi részét, amely aggasztó rendszerességgel állította el a lélegzetemet. És az a markáns áll. A finoman lebarnult bőr, és az az ínycsiklandó ajak, amely rendre arra emlékeztetett, milyen szörnyű és csodálatos dolgokat képes megtenni velem. Órákig elnézném, és még mindig ugyanígy éreznék. Megszállottan és birtokolva. Még soha nem éreztem, hogy ennyire vágynának rám, még soha egyetlen élő ember sem bűvölt el ennyire. Blake egy káprázatos, őrjítő csomag volt, és én minden egyes porcikáját imádtam.

***

Az alsó ajkamra helyezett egy szemet, és az eper zamatos íze csodálatosan elvegyült a csokoládé ízével. Kinyitottam a számat, de Blake úgy tartotta az epret, hogy ne érhessem el. Kinyújtóztam, hogy bekaphassam, míg végül hagyta, hogy belemélyesszem a fogamat. Megrágtam, és lenyeltem, kéjesen ízlelgetve az édes gyümölcsöt és az új élményt, hogy végre társíthatom a Blake és az ételek iránti megszállottságomat. Furcsa, de nekem a jóból sohasem elég, vagy esetünkben a sok jóból.

Váratlan csókot lehelt a torkomra, és finoman harapdálni kezdte a bőrömet. Elindult lefelé a kulcscsontom mentén, végig a mellem között. A nyelvével ráérős köröket írt le az egyik, majd a másik mellbimbóm körül. Lassú, bársonyos mozdulatokkal szívta és nyalta a testemet, a figyelmét egyetlen árva csupasz felület sem kerülte el. A lélegzetem is elakadt attól, ahogy a nyelvével sanyargatott, ahogy komótosan kiélvezte az időt, hogy a bőrömet tisztára nyalja. Amikor végzett, az egyik kezét becsúsztatta a farmerom alá, és megragadta a puncimat a máris teljesen átázott bugyimon keresztül.

 

via GIPHY

***

Belém vágta magát, elképzelhetetlenül mélyre, és én ívben belehajoltam a mozdulatba, imádva minden egyes lassú lökést, ahogy a testünk összekapcsolódott. Köré kulcsoltam a kezemet és a lábamat, míg mindenhol össze nem értünk, tökéletesen egymásba gabalyodva.

A tenyerébe vette az arcomat, hogy fogva tartson a tekintetével. Képtelen voltam rá. Lehunytam a szememet, és elfordultam. Féltem, mit látna, ha túlságosan erősen nézne. Visszakényszerített magához, és megcsókolt, még mélyebbre döfve magát. A lélegzetem elakadt, megremegtem, és feloldódtam az ismerős meleg hullámban, amely átitatta minden sejtemet. A legutolsó porcikám is zsongott.

Olvass még erotikus regényekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top