Szabadidő

Szuper tavaszi programok március első hétvégéjén

Itt a tavasz, vele együtt március első hétvégéje. MineShow-t, mesterségek hétvégéjét, sőt még pöttyös bögrét és kakaót is találhatsz a március 5–6. közötti programajánlóban.

Végre itt a tavasz. Március első hétvégéjén már az új évszakra készülünk. Tarts velünk, válogass üde színekben pompázó programajánlónkból.

1. MineShow

Érdemes lesz március 5-én és 6-án a Millenárisra látogatni, hiszen számtalan érdekes és izgalmas programmal, versenyekkel, érdekes előadásokkal várnak a MineShow keretében. Itt lesznek a legnagyobb Minecraft-játékosok és videósok. Minecraft minden mennyiségben!

2. Mesterségek hétvégéje

A diósgyőri várudvart hagyományos mesterségek népesítik be, a látogatók pedig a szorgos sokadalomban maguk is kipróbálhatják ügyességüket március 5-én Miskolcon.

3. Tavasz kereső

Nyílnak már az első tavaszi virágok, keressük meg együtt a Füvészkertben. A március 5-i délelőtti foglalkozáson mindent megtudhatsz az ilyenkor ébredő növényekről.

Szuper tavaszi programok március első hétvégéjén

4. Szépenszóló Fütyöri

Magyar népmese az öreg királyról, akinek a hallását csak egy szép szavú madár éneke adhatja vissza. Az Álomzug társulat előadása március 5-én a Klebelsberg Kultúrkúriában.

5. Pöttyös bögre, kakaó

Hűvös hétvégi reggeleken a legjobb, amit tehetsz, hogy megiszol egy bögre forró kakaót. A szombati reggeli után pedig irány a Csillaghegy Közösség Ház, ahol kicsik és nagyon közösen pöttyözhetnek, gyúrhatnak, fonhatnak – mesében, játékban, kézműves alkotásban.

6. Bábozd zöldre az otthonod!

Kicsik és nagyok öko-játszóházi programokon vehetnek részt a zöld gondolkodás jegyében március 5-én a Marczibányi téri Művelődési Központban. A kézműves-foglalkozáson újrahasznosított játékokat készíthettek közösen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top