Szabadidő

Megható videó az állatorvosról, aki egy reszkető kutyát nyugtat műtét után

Egy önkéntes készítette mobiltelefonjával azt a felvételt, amelyen egy állatorvos egy kutyust nyugtat a műtéte után. A megható pillanatokat azóta 6 milliónál is többen látták.

A Baltimore-ban található BARCS állatmenhely önkéntese rögzítette, ahogy az egyik állatorvosuk a saját kezében hozza ki a folyosóra a nemrég megműtött kutyát, aki éppen ébredezik az operáció után. A kutyusnak fájdalmai vannak, ám az orvos (akit Dennis Mosesnek hívnak) megpróbálja nyugtatni.

“Tudom, tudom. Nem annyira rossz ez, hamarosan jobb lesz, nyugodj meg” – ezekkel a szavakkal nyugtatja a kutyát Moses, majd puszikkal halmozza el a takaróba takart állatot, aki hamarosan megnyugszik és abbahagyja nyüszögést. Meesha, a kutyus a felvétel után felépült, és azóta már gazdára is talált.

A megható jelenetet a menhely Facebook-oldalára töltötték fel, és azóta bejárta az internetet. Több ilyen állatorvost kívánunk a világnak, és a beteg állatoknak ilyen törődést.

 

Még több állatorvos az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top