nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Életükben először látnak havat a megmentett csirkék – videó

Életükben először látnak havat a megmentett csirkék – videó

Aranyat ér a csirkék reakciója, ahogy megpillantják a havas tájat!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Akár egy kisgyerek életében, az állatokéban is meghatározó pillanat, amikor először találkoznak a hóeséssel. És az első meglepetést általában a kitörő öröm követi. Nem volt ez másképp ezzel a csirkebandával sem, akiket 2013-ban mentett meg a kaliforniai Animal Rescue az elgázosítástól.

A csirkék, ahogy kitárják előttük az ól ajtaját, szokás szerint sereglenek kifelé, amíg meg nem pillantják a nagy fehérséget. Ekkor mind megtorpannak, és egymás hegyén-hátán állnak a még szárazon maradt földterületen. Egy darabig csak pislognak, majd pár bátor, kalandvágyó lélek elindul a hótakaró felfedezésére, és lassan mindenki követi őket. 

Forrás: The Dodo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon