Szabadidő

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Nem tudod mit csinálj a szerelem napján? Összegyűjtöttük a legszuperebb Valentin-napi programokat!

Nincs még ötleted, hogy mit csinálj Valentin-napon? Nem tudod, hogy buliznál, sportolnál, fürdőznél vagy éppen megoldanád a szerelmi nehézségeidet? Valentin-napi programajánlónkban mindegyikre találsz lehetőséget!

Valentin-napi futás

Ha aktívan kezdenéd a Valentin-napot. A táv öt kilométer. a hangulat garantált, ráadásul nincs részvételi díj! Indulás a Nyugati térről.

Valentin-napi Rock and Roll Party

Bulizni mennél? A New Orleans Clubban Valentin-napi Rock and Roll Party lesz. Energikus, nosztalgikus és forró estének ígérkezik.

Valentin-nap a Rudasban

A Rudas étterem és bár Négyfogásos ételkölteménnyel, szerelmi bájitallal és csodálatos panorámával várja a vendégeket.

A legjobb Valentin napi programok Budapesten

Valentin-napi Gyertyafény Expressz

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló vacsoravonatának három órás programja keretében, felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várják a szerelmes párokat, baráti társaságokat. A vonat Budapestről Vácra, majd onnan vissza közlekedik, ez idő alatt a vendégek romantikus időutazáson vehetnek részt.

Aqua World: Valentin-napi fürdőparty

Az Aqua World a Valentin-napot megelőző pénteken tart szuper fürdőbulit. Táncoljatok, csúszdázzatok, élvezzétek a vizet és a zenét. a szerelem oltáránál pedig Elvis Presley  összeadja A párokat. 

Együtt vagy külön? – Salinger Richárd Valentin-napi előadása a szerelemről

Ez az előadás egészen új irányból közelít a szerelemhez.  Azoknak szól, akik kíváncsiak a szerelem természetével kapcsolatos igazságokra, és képesek szembenézni mindazzal, amit a szerelem valójában számunkra jelent, hogy azután már saját maguk dönthessenek arról, miben akarnak változtatni a magánéletükben és miben nem. A Valentin-nap a legalkalmasabb, hogy az ember tisztázza a szerelemhez való viszonyát, akár párkapcsolatban él, akár egyedülálló.

A legjobb Valentin napi programok Budapesten

Hooligans – Valentin-napi koncert

A rockerek is Valentin-napoznak? Sok kívülálló számára meglepő lehet, de ezek szerint igen. A Hooligansnél ideálisabb headlinert tán nem is lehetne találni e hazában egy ilyen alkalomra, hiszen ők aztán fel vannak pakolva szerelmes nótákkal rendesen, még ha azok nagy része inkább a rock n’ roll felől közelíti is meg a témát. Helyszín: a Barba Negra Music Club

Gájer Bálint Valentin-napi nagykoncert

Azoknak, akik a swingesebb hangzást kedvelik jobban, ez a koncert ajánlható. Gájer Bálint koncertjén fergeteges swing dallamok és lendületes táncok hozzák el a 30-as évek Amerikájának elegánsan frivol, dohányfüstös miliőjét, ahol a szűrt fényű lokálban csokornyakkendős urak teszik a szépet, harisnyakötőre loccsan a rum, és a tilos is szabad.

Még több Valentin-napi cikk az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top