nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Meghajolt a Plutónak öltözött ember előtt a cuki kutya – vicces videó

Meghajolt a Plutónak öltözött ember előtt a cuki kutya – vicces videó

Te hogy reagálnál, ha összefutnál egy híres példaképeddel? Ennek a kutyának a reakciójával nem lehet betelni!
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Nagyon izgalmas lehet élőben találkozni egy olyan hírességgel, akire példaképként nézünk fel. Az Ace nevű, vakvezetőnek készülő kutyussal megtörtént a varázslatos találkozás: Disneylandben járva összefutott a mesefigurával, a Mickey egérből ismert Pluto kutyával. 

A kutya reakciója zseniális: először mélyen meghajol a jelmezbe bújt ember előtt, majd bátorkodik és megpuszilja az orrát! És ezt párszor megismétli. A kutya imádni való, ahogy a boldog izgatottsága keveredik egy kis zavarral. 

Nézd meg a nagy találkozást ezen a videón:

Forrás: The Dodo

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon