Szabadidő

Magyar zenész volt Mark Zuckerberg vendége

Esztegár László Mark Zuckerberggel ünnepelte a Facebook 12. születésnapját.

A Facebook csütörtökön ünnepelte a 12. születésnapját, ez alkalomból meghívtak néhány felhasználót, akiknek a történetét érdekesnek találták. Köztük egy magyar fiatalt, Esztegár László is.

László Kölnben született, általános iskola első osztályában ismerkedett meg Michellel, aki azóta is a legjobb barátja. László 15 éves volt, amikor a szülei úgy döntöttek, hogy Budapestre költöznek. A Facebook segített, hogy tartani tudja a kapcsolatot a legjobb barátjával, sőt még egy zenei projektbe is belekezdtek. “A visszaköltözés elég nehéz időszak volt, ugyanis egyrészt alig beszéltem a nyelvet, másrészt az (internetes) kommunikációs lehetőségek is eléggé korlátozottak voltak. Így a Facebook nemcsak abban segített, hogy a barátságunkat könnyedén fenntartsuk, hanem abban is, hogy belekezdjünk egy zenei projektbe, melynek neve Once A Year. Ennek a neve onnan jön, hogy bár messze laktunk egymástól, de mindig próbáltunk valahogy összefutni – legalább egyszer egy évben” – meséli László.

Forrás: Once a Year Facebook
Forrás: Once a Year Facebook

A zenekar azóta is a Facebookon keresztól működik, a fiúk itt osztják meg egymással az ötleteiket, így születnek a dalok. Ezt a történetet osztották meg a Facebook Stories csapatával, akik nagyon érdekesnek találták, egy videót is forgattak róluk.

Így kaptak meghívást a mostani rendezvényre is, ahová a világ minden tájáról hívtak Facebook-felhasználókat. A közös az volt bennük, hogy mindannyian más-más célokra használják az oldalt. Ők találkozhattak a vállalat vezetésével és így Mark Zuckerberggel is.  “Mark nagyon kedves srácnak tűnik, igazán olyan, akár egy szimpla fickó a szomszédból. Nagyon ambiciózus tervei vannak, és pontosan tudja, mit akar elérni a cégével. Nyilván korlátozott volt a vele töltött időnk, de látszódott rajta a beszélgetésünk során, mennyire lenyűgözi, mi mindenre használják az emberek az ő Facebookját” – mondta el László.

Today we are celebrating Friends Day — a moment to reflect on the important friendships in our lives.February 4 is…

Közzétette: Mark Zuckerberg – 2016. február 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top