Szabadidő

Még mindig pasizik: így tér vissza az 50 éves Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy semmiben sem hasonlít Carrie Bradshaw-ra, világhírű alteregójára a Szex és New York című sorozatból.

Az ötvenéves Sarah Jessica Parker, 1998 és 2004 között alakította Carrie Bradshaw karakterét. SJP az új filmje kapcsán adott interjút, amely tavasszal debütál a magyar mozikban is. Ismét hangsúlyozta, hogy a való életben ő egyáltalán nem olyan, mint Carrie: “Az emberek valószínűleg nem veszik észre, hogy Carrie Bradshaw gyökeresen más, mint aki én voltam, és aki továbbra is vagyok. Azzal együtt, hogy ugyanúgy nézünk ki, ugyanabban a városban élünk, és megegyező környéken tűnünk fel; az igazat megvallva igazi kemény munka volt mindennap, hogy megformáljam és megértsem őt, és hogy ne ítéljem el.”

Még mindig pasizik: így tér vissza az 50 éves Sarah Jessica Parker

Sarah Jessia Parker még mindig Hollywood egyik legkeresettebb színésznője. A 2011-es Szilveszter éjjel óta azonban nem láthattuk mozifilmben. Viszont márciusban visszatér, méghozzá a Minden út Rómába vezet című filmben. A romantikus vígjátékban Maggie-t alakítja, egy lobbanékony természetű, egyedülálló New York-i anyát, aki lányával együtt elutazik egy kis toszkán faluba, ahol fiatalabb korában gyakran megfordult. Érkezésekor Maggie összefut Lucával, az egykori pasijával, aki még mindig agglegény…

Sarah Jessica Parker visszatér HBO-ra is (amely korábban a Szex és New York sorozatot is vetítette), mégpedig a Válás című tévésorozattal. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top