nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
A Bowie nevet kapta az újszülött pingvin – cuki fotók

A Bowie nevet kapta az újszülött pingvin – cuki fotók

A cuki pingvin nem a legenda halála miatt, hanem a múlt pénteki születésnapja miatt kapta a Bowie nevet.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom
A Bowie nevet kapta az újszülött pingvin

Az ohioi állatkert, a Cincinnati Zoo, új lakót üdvözölhetett múlt hét pénteken, egy imádni való kis pingvin személyében. A pingvin születésnapja egybeesik két zenészlegendáéval: Elvis Presley-ével, és a vasárnap, 69 éves korában elhunyt David Bowie-éval. Mivel egy pingvint már kereszteltek A Király névre, ezért ez az apróság a Bowie nevet kapta.

A Bowie nevet kapta az újszülött pingvin

Az énekes halálának szomorú híre miatt még nagyobb figyelmet kapott az újszülött pingvin. A Bowie-val való találkozásra azonban a kíváncsiaknak tavaszig még várniuk kell, mert a csöppség egyelőre nem bírja a nagy hideget.

Forrás: Mashable

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon