Szabadidő

A mosómedve-történelem mérföldkövei – cuki fotók és videók

A 2015-ös évet megnyerték a mókás mosómedvék. Vajon 2016 is az ő évük lesz? Nézzük sorban, hogy milyen elképesztő dolgokat csináltak tavaly a mosómacik!

2015-ben a közösségi médiát letarolták a mosómedvék. Ezek az állatok ott voltak minden hírben és minden képmegosztón, és begyűjtöttek egy halom lájkot. Nem véletlenül! A legtöbb mosómaci ugyanis nagyon mókás dolgokat csinált, amivel azonnal felhívták magukra az emberek figyelmét.

Összegyűjtöttük a tavalyi legjobb pillanataikat, és drukkolunk nekik, hogy idén is ilyen vicces és cuki dolgokat csináljanak.

Még több mosómedvés cikk az NLCafén:

Pumpkin, az Instagram sztármosómedvéje

Tavaly októberben tűnt fel Pumpkin, a mosómedve, akinek azóta 492 ezernél is több ember követi az Instagram-fiókját. A mosómedve, akinek a legjobb barátja két kutyus, cukin pózol gazdája fényképezőgépnek. Az állatról sok-sok kép került fel október óta, és nem véletlenül lájkolja mindenki őt. Íme néhány:

BFFS ????❤️???? #pumpkintheraccoon #raccoon #dog #pet #love #weeklyfluff #instagram #instalike #igers #photooftheday #instagood #bestfriends

Pumpkin The Raccoon (@pumpkintheraccoon) által közzétett fénykép,

 

 

 A buborékos zacskót pattogtató mosómedve

Gazdája készítette ezt a mókás felvételt a buborékos boríték pattogtatásba teljesen belefeledkező állatról. Ahogy a kis lábával és mancsával pukkantgat… Ennél cukibb nem nagyon van 🙂

 Melanie a bringázó mosómedve, aki nem viccel

Tavaly augusztusban tűnt fel a neten a Melanie nevű mosómaci. Az Instagram másik kedvenc mosómedvéje bátran felpattan egy bringára, egy rollerre, és tol bevásárlókocsikat, amikor kedve tartja. Követni kötelező, mert sok mókás pillanatot tartogat az állatka.

 

 

Rocksy, a kajáért kopogó mosómedve

Majdnem 3 millióan látták azt a videót, amiben Rocksy, a mosómedve kopog gazdája ajtaján, hogy kikönyörögje az újabb etetést. Az állat kitartóan próbálkozik egy kő segítségével, hogy figyeljenek rá.

 

A krokodil hátán szörföző mosómedve

Ez a kép körbejárta az internetet, ami nem is csoda, mert ilyen dolgot nem lát mindennap az ember. A bátor mosómedve ismeretlen, de a fotó bizonyíték, hogy ilyen állatok is élnek a földön. Wow!

A mosómedve, aki elrabolta a szívünket

A Brownie névre hallgat ez a kis mosómedve, aki egy nagyon édes videóval lett az internet sztárja. A cuki maci abszolút nem akar kijönni a meleg takaró alól, még gazdája kérlelésére sem. Valahogy meg tudjuk érteni ezt… 🙂

A pizzatolvaj mosómedve

Egy fényes nappal a Central Parkban pizzaszeletet lopó, majd fára menekülő mosómedve állítólag mindennapi dolog. Csakhogy erről a kis szemtelen tolvajról kép is készült, így mindenki nevethetett az állaton, aki büszkén feszített elbitorolt pizzájával a fán.

forrás: hellogigles

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top