nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Kiállnak a rajongói Hosszú Katinka mellett

Kiállnak a rajongói Hosszú Katinka mellett

Hosszú Katinkát nem ingatják meg az elmúlt hetek, továbbra is keményen edz, erről fotókat is oszt meg a rajongóval Instagramon. A világklasszis úszónőt sokan biztatják az interneten. Katinka korábban széttépte az úszószövetség 12 millió forintos szerződését, mert úgy érzi, nem értenek szót egymással.
NLCafé
f Ajánlom

“Katinkát nem lehet irányítani és hisztivel befolyásolni. Hajrá Katinka, csak így tovább” – írja Pirkoka, Hosszú Katinka egy lelkes rajongója az úszónő Instagram-oldalán. Hosszú Katinka szerdán nyilvánosan tépte szét a Magyar Úszó Szövetség szerződéstervezetét, amelyben 12 millió forintot ajánlottak fel neki az idei felkészülésre. Katinka szerint ezzel a hallgatását akarják megvenni, ő viszont nem pénzt akar, hanem azt, hogy a szövetség végezze a dolgát, biztosítva az elméleti és technikai hátteret a többi úszó számára is.

“Nagyon csodálom, hogy ennyire őszinte és igaz tudsz maradni. Nagyon remélem, hogy a lejáratókampany, amit ellened és Shane ellen kezdtek, nem fog hátráltatni a sikeres felkeszülésben” – írja Katinka másik rajongója.

“Nagyon nehéz lehet, amin keresztülmész, de egy percig se gondolj arra, hogy esetleg hibáztál, mert teljes mértékben neked van igazad!” – szólt hozzá egy fiatal nő Hosszú Katinka edzős képéhez. Úgy tűnik a hozzászólások alapján, hogy az úszónő rajongói nemcsak a medence partján drukkolnak Katinkáéknak.

Megosztás Facebookon