nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Előttünk is megnyílik a világ legnagyobb online videotékája

Előttünk is megnyílik a világ legnagyobb online videotékája

Az amerikai Netflix szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a számítógépünk képernyőjén igény szerinti filmeket nézhessünk. A vállalat már akkorára duzzadt, hogy több hollywoodi sztár is leszerződött velük saját filmekhez és sorozatokhoz. Magyarországon eddig nem volt elérhető a szolgáltatás, de ez még az idén megváltozik.
Andersen Dávid
Andersen Dávid
f Ajánlom

A Netflix szolgáltatását úgy képzeljük el, mint a kábeltévé-előfizetéshez tartozó videotár internetes megfelelőjét. Az oldalon keresztül számtalan HD-minőségű filmet és sorozatot nézhetünk meg, előfizetési díjért cserébe. A legutóbbi közlés szerint csak az USA területén több mint 43 millió előfizetőjük van.

Nálunk nem volt elérhető

Magyarországról hiába akart volna bárki is netflixezni, ezt maximum csak némi informatikai ügyeskedés árán lehetett volna megoldani. A jó hír azonban, hogy Reed Hastings, a vállalat első embere a Las Vegasban zajló CES expón nemsokára hivatalosan is bejelenti, hogy többek között Kelet-Európában is elindulhat végre a szolgáltatás.

Filmet nézni a laptop képernyőjén?!

Sokak számára nem elfogadható megoldás, hogy egy számítógép pici képernyőjén mozizzanak. Szerencsére a Netflix ma már egy internetkapcsolattal ellátott okostévé-alkalmazáson keresztül is elérhető (illetve a számítógépeket viszonylag egyszerűen össze lehet kötni a tévékkel, így ez a probléma is elhárulhat az online mozizás elől).

További cikkek a CES bejelentéseiről az NLCafén:

Megosztás Facebookon