Szabadidő

A fekete ruháktól nem csak vonzóbbnak tűnhetsz…

...hanem intelligensebbnek és magabiztosabbnak is. Legalábbis ezt állítja egy új kutatás.
A fekete ruháktól nem csak vonzóbbnak tűnhetsz

A legtöbb embernek van egy olyan időszaka, amikor szinte csak feketét hord. Ez lehet zenei ízlés miatt (általában a gimiben), gyász miatt, vagy csak az aktuális hangulatból kifolyólag.

Sokan hívei annak, hogy az őszi–téli időszakot végig feketében töltik, mert ez a legegyszerűbb megoldás. Egy fekete garbó, szövetkabát vagy a kis fekete ruha sosem rossz döntés.

A fekete ruháktól nem csak vonzóbbnak tűnhetsz

Egy nemrég végzett felmérésben 1000 embert kérdeztek meg, hogy melyik színről milyen tulajdonságokra asszociálnak. A fekete magasan vezetett: szinte minden pozitív tulajdonsághoz hozzá kapcsolták a megkérdezettek, legyen szó akár intelligenciáról, akár magabiztosságról, vagy szexuális vonzerőről. A nők 66 százaléka szereti a feketét a férfiakon, míg a fordítva az arány 46 százalék.

A második sikerszín a piros lett, amihez szintén a magabiztosságot és hatékonyságot kapcsolták. Ugyanakkor sokan az arroganciával is párosították a vöröset.

A tanulság nyilvánvaló: jöhetnek bármilyen trendek, a fekete örök kedvenc marad!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top