Szabadidő

Keresi az év jegyellenőrét a BKK

A BKK az utasok segítségével keresi 2015 legjobb ellenőrét. A jelöltekre a Facebookon lehet szavazni. Te kit választanál?

A hat jelöltről készült bemutatkozó videót 2016. január 5-én, két óránként osztják meg a BKV Facebook-oldalán. A jelöltekre 2016. január 17-én, vasárnap 12 óráig lehet szavazni ugyanitt. Az év ellenőre címet az a jelölt kapja, akire a legtöbben szavaznak.

Az év ellenőre cím jelöltjeit két óránként teszik közzé

A jelöltek kiválasztása szakmai szempontok alapján történt. A filmekben szereplő jegyellenőrök 2015-ben végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottak, a kiválasztás során a teljesítménymutatókon kívül a BKK figyelembe vette a beérkezett utaspanaszok számát is. A versenyben részt vevő 6 jegyellenőr eltérő személyiség, egy azonban közös bennük: munkájukat a BKK értékrendje szerint kifogástalanul végzik, amit az ügyfelek eddigi visszajelzései is igazolnak.

Ha szavazol a BKK Facebook-oldalán a jelöltekre, és szerencsés is vagy, tiéd lehet a 25 plüssvillamos vagy a 25 bögre egyike. Hát nem megéri?

Erzsébet az egyik jelölt az év ellenőre címre

Erzsébet az Év Ellenőre cím egyik jelöltje. Nézd meg a vele készült kisfilmet, és ha ő számodra a legszimpatikusabb, támogasd január 17. délig egy „lájkkal”. Szavazatoddal akár plüssvillamost vagy BKK-s bögrét is nyerhetsz.

Szerző: BKK – Budapesti Közlekedési Központ, 2016. január 5.

Forrás: BKK

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top