Szabadidő

Ez a kutya kapta a legdrágább ajándékokat karácsonyra

A kínai meztelen kutya gazdája több mint kétmillió forintot költött karácsonyi ajándékokra, hogy meglepje kedvencét. Vajon egy Swarovski-kristályokkal kirakott tróntól, vagy egy exkluzív Télapó-jelmeztől dobban majd meg jobban a négylábú szíve?
Ez a kutya kapja a legdrágább ajándékokat karácsonyra

A Prince nevű, kínai meztelen kutyát tényleg hercegeknek kijáró pompa veszi körül. Gazdája, a 24 éves Emma szerint semmi nem lehet elég jó a kutyusnak, és karácsonykor különösen imádja ajándékokkal kényeztetni, amiből pedig a lány vőlegénye, a 29 éves James is kiveszi a részét. Az elmúlt években csaknem 8 millió forintot költöttek Prince-re, akinek 200 szettből álló gardróbja van, reggelizni organikus csirkét és zöldségeket, vacsorázni pedig kecsketejes joghurtot szokott.

Ez a kutya kapja a legdrágább ajándékokat karácsonyra

Az idei karácsony alkalmával sem fogta vissza magát a pár: Prince ajándéklistáján szerepel három, méretre szabott selyemfrakk, Télapó-jelmez, gyöngyökkel és Swarovski-kristályokkal kirakott trón, olasz kristályból készült kutyatál, és olyan kutyakozmetikumok, amelyek közül csak a sampon is ára eléri a 80 ezer forintot!

Ez a kutya kapja a legdrágább ajándékokat karácsonyra

Emma egyébként egy Glamour Petz nevű internetes oldalt üzemeltet, ahol luxuskiegészítőket forgalmaz házi kedvenceknek. Azt mondja, keményen dolgozik, és a megkeresett pénzét kutyájára költi legszívesebben.

Bár a pár ágyának lábánál Prince-nek külön, drágakövekkel kirakott ágyikója van, mégis sokszor bújik inkább a fiatalok közé, egy kis szeretgetésért. Van, amit nem lehet pénzen megvenni.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top