Szabadidő

Jön a baba! Így szül Bridget Jones – friss képek a forgatásról

Egyre több forgatási kép szivárog ki a Bridget Jones harmadik könyvéből készült filmből. Azt már tudjuk, hogy az örök szingli szőke Bridget terhes lesz, és a baba keresztelőn régi szerelme is részt vesz. Vajon apaként? Vagy barátként? Az új képeken is lehet találgatni, sőt egy új szereplő is lelepleződik.

Renée Zellweger hatalmas pocakkal érdekes látvány lehetett a londoni kórház előtt sétálóknak. A színésznő újra Bridget Jones bőrébe bújt, hogy a híres könyvből készült történet utolsó részében is eljátssza a leghíresebb szinglit, aki már nem annyira szingli. Legalábbis a fotók tanúsága szerint két férfi is segédkezik neki, hogy a kórházba jusson. A befejező részben ugyanis Bridget terhes lesz, és ahogy az a képeken látható, nagyon szülni készül.

Jön a baba! Így szül Bridget Jones - friss képek a forgatásról

Bridgetet Mark Darcy (akit Colin Firth alakít) és a Grace Klinikából ismert Patrick Dempsey kíséri el a kórházig. Utóbbi szereplőről még semmi információ nincs, hogy kit fog alakítani. A 49 éves színész lehet Bridget gyerekének apja? És mi lesz Marc Darcyval? Miért két pasi kíséri el a szülni készülő Bridgetet a kórházba?

forrás: People

Még több Bridget Jones hír az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top