Szabadidő

Közösségi oldal indul milliárdosoknak

Egy Facebook-szerű közösségi oldalon gyűjtenék össze a milliárdosokat.

A Credit Suisse nevű svájci bank közösségi oldalt indít a leggazdagabbaknak, már le is védették a kezdeményezést Eleven néven – írja a portfolio.hu. Az oldal a privát árveréseknek, befektetéseknek és a luxuscikkek, magas értékű ingatlanok iránt komolyan érdeklődőknek adna teret.

Közösségi oldal indul milliárdosoknak

A tervek szerin a portál meghívásos alapon működik majd. Arról még nincs adat, hogy mekkora vagyon szükséges az elitoldalhoz való csatlakozáshoz, de a cél az, hogy legalább 10 000 000 dollár (nagyjából 2,9 milliárd forint) vagyonú, fiatal milliomosok csatlakozzanak.

Az Y generációs milliomosok, milliárdosok, mostanában érték el azt a kort, hogy szüleik hatalmas vagyonát megörököljék, őket szeretné elérni a bank.

Minta már van, létezik ugyanis néhány hasonló oldal: a Millionaire Match milliomosoknak biztosít társkereső szolgáltatást, a Netropolitan Club pedig egy online countryklubhoz hasonlóan működik, ahol 9000 dollár (kb. 2,7 millió forint) a regisztráció díja, majd 3000 dollár (kb. 900 000 forint) a tagsági díj évente.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top