Szabadidő

Bistei Judit világbajnok Bangkokban!

Bistei Judit aranyérmes lett a VII. World Bodybuilding & Physique Federation (WBPF) Bangkokban zajló sportmodell-világbajnokságán.

Bistei Judit, az ExperiDance társulat szólótáncosa több hónapon át, intenzíven készült a vb-re. A felkészülési időszak során hetente ötször edzett súlyzóval, emellett pedig szigorú diétát is vállalnia kellett. Utóbbi csirkemellből, rizsből és zabpehelyből álló étrendet jelentett. Judit a szigorú felkészülési időszakot ráadásul az ExperiDance éppen zajló németországi turnéjával párhuzamosan csinálta végig. Ez azt jelentette, hogy a napközben zajló próbák és az esti előadás után leginkább éjszaka volt alkalma begyakorolni a világbajnokságra szánt koreográfiáját.

Bistei Judit világbajnok Bangkokban!

Bistei Judit, világbajnok sportmodell: kár, hogy az olimpián nincsen ilyen szám!

A WBPF világversenyein a kifogástalan test mellett a versenyzők egy kreatív koreográfiát is bemutatnak. Judit – az ExperiDance koreográfusa, Román Sándor művészeti vezető segítője – óegyiptomi stílusú mozdulatsorral indult a bangkoki versenyen. A testvérével, Bistei Zsuzsanna jelmeztárvezetővel tervezett kék-ezüst jelmezét Kleopátra, Egyiptom uralkodója inspirálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top