Szabadidő

Alvó emberrel szelfizett a patkány a metróban – videó

2015 tagadhatatlanul a patkányok éve, és így a vége felé meg is koronázza pazar sorozatukat egy szelfiző patkány!

2015-ben a patkányoktól volt hangos az internet. Ott volt a zseniálisan élelmes pizzát lopó patkány, (akiből azóta már robotverzió is készült!!!) hogy a sokkal brutálisabb galambgyilkos patkányról már ne is beszéljünk. Velük sírtunk, velük nevettünk, szinte eggyé váltunk velük idén.

Most, november vége felé a 2015-ös év margójára még épp elfér ez a nagyszerű eset, amivel a patkányok beteljesítették idei küldetésüket. Az akciót végrehajtó állat, fajának díszpéldánya reflektál a közösségi médiára a szelfizés gesztusával, és ezt az egészet metaszintre helyezi azzal, hogy helyszínül az ikonikus pizzalopós esetnek is otthont adó metrót választja. Ezek az apró állatok, mint Mundruczó korcsai hívják fel magukra figyelmet a bűnözés kétségbeesett eszközével, a perifériáról kiáltva egy olyan társadalomban, ahol a pestis óta megbélyegzett patkányok az állattársadalom kirekesztettjei.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top