Szabadidő

Magyar siker Krakkóban: nemzetközi versenyt nyert Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia tarolt Krakkóban, megnyerte a látássérült énekesek nemzetközi dalfesztiválját, és két különdíjat is kapott. Hallgass bele a dalába!

Magyar sikerrel zárult a Nemzetközi Dalfesztivál Krakkóban 2015. november 15-én. A Lions klubok által második alkalommal megrendezett versenyen 9 országból 16 versenyző vett részt. A látássérült énekesek nemzetközi dalfesztiváljának fővédnöki szerepét Andrea Bocelli vállalta, aki személyes levélben üdvözölte a versenyzőket. A színvonalas vetélkedés helyszíne a krakkói Operaház volt, a versenyzők zenei megszólalását pedig a Krakkói Filharmonikusok segítették. Magyarországot Agárdi Szilvia képviselte. It is love című dalát Rakonczai Viktor írta. Óriási sikert aratott, megnyerte a versenyt, valamint két további különdíjat is elhozhatott. Az egyiket Krakkó polgármestere ajánlotta fel, míg a másikat a lengyel újságírók szavazták meg számára.

Magyar siker Krakkóban: Nemzetközi versenyt nyert Agárdi Szilvia

Agárdi Szilvia 2.51-től látható a videó-összeállításban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top