nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Több száz webáruházban vásárolhatsz ma olcsóbban

Több száz webáruházban vásárolhatsz ma olcsóbban

Az e-kereskedők ünnepe az első novemberi péntek immár ötödik éve. Az "ünnepi nyitva tartás" pedig 24 órás! Ugyanis ez a péntek az online vásárlás piros betűs napja, hivatalos nevén: az internetes vásárlás napja.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az internetes vásárlás napján a webáruházak összefognak, hogy valami különleges, egyedi, csak ezen a napon érvényes akcióval lepjék meg a vásárlókat. És idén már több mint 500 webáruház csatlakozik a mozgalomhoz, a legkisebbektől a legnagyobbakig. A kínálat lefedi szinte a teljes termék- és szolgáltatáspalettát, ami csak kapható az interneten: utazás, repülőjegy, játék, egészségügyi termékek, könyv, CD, kuponok, internet-előfizetés, műszaki cikkek, bútor, ruha, gyermekholmik, aukciós tárgyak, szoftverek, sportszerek, biokészítmények, ékszerek, kozmetikai és illatszerek, ételek-italok, mi szem-szájnak ingere.

Több száz webáruházban vásárolhatsz ma olcsóbban

De hogy mit jelenthet ez a vásárlóknak? Képzeljünk el egy karácsonyt, amikor hetekkel előre megvannak az ajándékok, amikor nincs stressz, tülekedés, cipekedés, órák a szmogos dugóban, és amikor nem átgondolatlanul, az utolsó pillanatban költjük a pénzt sokszor haszontalan dolgokra! Amikor tehát van idő az igazi ünnepi készülődésre és odafigyelni az apróbb részletekre is! Erre ad lehetőséget az internet és az internetes vásárlás napja. Hiszen sorban állás nélkül, kényelmes házhoz szállítással, összehasonlítva a termékeket és árakat tudunk az aznapi akcióáradatban lubickolni. És a vásárlás öröme is megvan, hiszen a képernyő előtt ülve ugyan, de a világháló óriásplázájában vadászhatunk a legkülönfélébb dolgokra, csaphatunk le a legjobb árakra. Aki pedig attól tart, hogy utólag mégsem fog neki tetszeni a megvásárolt holmi, nos, őt az elállás joga védi a nem várt meglepetésektől: tizennégy nap áll az internetes vásárlók rendelkezésre, hogy a termék kézhezvételét követően meggondolják magukat, és elálljanak a vásárlástól, visszakapva így a pénzüket.

Aki kedvet kapott az online vásárláshoz, az 2015. november 6-án böngéssze át kedvenc webáruházait, vagy látogasson el az internetesvasarlasnapja.hu oldalra, és keresgéljen a bő négyszáz bolt több mint ezer akciója és az óránként sorsolt nyeremények között.

Megosztás Facebookon