Szabadidő

The Walking Dead: 9 ok, ami miatt biztos, hogy Glenn nem halt meg

Hétfőn minden The Walking Dead-rajongó szíve összetört, mert az új évad harmadik részében nagyon úgy tűnt, hogy az alkotók kinyírták Glennt. 9 okot, mondunk, ami miatt szerintünk Glenn él, és visszatér a FOX sorozatába.

1. Glenn halála túl fesztelen

A The Walking Dead történetében már találkozhattunk néhány durva halálesettel. Elég csak visszagondolni Beth tragikus kórházi jelenetére, Hershel lefejezésére vagy a Kormányzó életének utolsó pillanataira.  Ezek mind az évadzárókban következtek be. Akiknek a karakterei a sorozat közben halnak zombihalált, azok főként olyan szereplők, akiknek nincs nagy jelentőségük a sorozatban. Glennek van, tehát ez nem az ő halálának utolsó pillanata.

2. Az a bizonyos árulkodó zuhanás

Ezen a gifen jól látszik, hogy Glenn Nicholas alá került az esés közben. És ha alákerült, akkor a testükre rástartoló zombik először a másikon fekvő embert támadják meg, és fogyasztják el. Egyértelmű! Ez pedig Nicholas lesz.

The Walking Dead: 9 elmélet, ami miatt Glenn biztos, hogy nem halt meg

3. A trükkös kuka

A két szereplő egy kukáról esik le a kiéhezett zombihorda karmai közé, ám ha jobban megnézzük ezt a kukát, akkor láthatjuk, hogy van még hely alatta elbújni egy embernek. Ha Glenn kijut a zombik közül a kukáig, és elbújik alatta, akkor simán kitolhatja magát ezzel a kerekekkel guruló pajzzsal egy tiszta területre. Probléma megoldva!

The Walking Dead: 9 elmélet, ami miatt Glenn biztos, hogy nem halt meg

4. A belek

Bár Glennen nem látjuk Nicholas testét, de az, hogy a belek a férfi mellkasából, szinte a nyaka alól távoznak, ez reménykeltő. Ezek nem az ő belső szervei, a biológia ellentmond ennek.

The Walking Dead: 9 elmélet, ami miatt Glenn biztos, hogy nem halt meg

5. Valójában nem is látjuk Glennt meghalni

A zárójelent utolsó másodperceiben csak a zombik zsizsegését láthatjuk és véres testrészeket. Semmi konkrétum. Látjuk, ahogy Glennbe harapnak? Nem! Csak annyit látunk, hogy belek mindenhol, és a férfi sikít. De nem látjuk, hogy valójában beleharapnának, és azt sem, hogy Glenn szemében kihuny a fény. Nem látunk élettelen testet. Talán mert nincs is?

6. A képregény

A The Walking Dead képregényében Glenn halála lesz a legbrutálisabb az összes közül, de nem így, ahogy most láthattuk. SPOILER! Glennt egy Negan nevű bandavezér öli majd meg a 6. évad végén, egy szögesdróttal körbetekert baseball ütővel. Persze a képregény és a sorozat nem követi szorosan egymást, de ha igen, akkor Glenn utolsó pillanata még nem jött el.

9 elmélet, ami miatt nem halt meg a The Walking Dead főszereplője

7. Talking Dead

A sorozattal foglalkozó talkshow-ban mindig azt hívják meg vendégnek, akik az adott részben távozik. A beszélgetős show-ban a Steven Yeun által alakított Glenn nem jelent meg. Sőt! Még az “In Memorial” részből is kimaradt. Ez nem lehet véletlen!

8. A rejtélyes nyilatkozat

A sorozat készítője, Scott Gimple egy rejtélyes kijelentéssel árult el magát a Talking Deadben. “Valamilyen módon látni fogjuk még Glennt. Vagy új helyen, vagy visszaemlékezésben, de eljön még hozzánk, és segít befejezni a történetet.” Tehát Glenn visszatér, és reméljük életben.

9 elmélet, ami miatt nem halt meg a The Walking Dead főszereplője

9. Nem halhat meg és kész!

A rajongók nem akarják elfogadni, és mi sem, hogy Glenn sorozatbeli élete véget ért. NEM HALHAT MEG! NEM ÍGY! NEM MOST! EGYSZERŰEN NEM!

Még több The Walking Dead-hír az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top