Szabadidő

Megható videó: vakvezető kutyát kapott a vakon született kutyus

Egyik kutya, másik eb: a vakon született golden retrieverre kutyabarátja vigyáz. Tüneményes barátság és önzetlen kutyaszeretet!

Tanner, a csodaszép golden retriever már vakon született, betegségének részeként néha apróbb rohamok is gyötrik. De ez mind nem jelentett számára olyan nagy problémát, míg gazdája minden percben vigyázott rá, és szerette őt. Gazdája azonban nemrégiben meghalt. 

A meggyötört kutyussal sajnos nem volt egyszerű a helyzet: rengeteget pánikolt, rohamai alatt bepisilt, és mindent felborított, amit maga körül talált. Az állatorvosok egyöntetűen úgy látták, jobb lenne Tanner számára, ha elaltatnák. De ekkor érkezett a képbe Blair, akinek szintén nem volt könnyű sorsa, őt például meglőtték, és még mindig elég bizalmatlan az eset óta. 

Megható videó: vakvezető kutyát kapott a vakon született kutyus

A kutyák egymásra találtak, és mindenki legnagyobb csodálatára azóta Blair sétáltatja Tannert! A kutyák állítólag tökéletesen kiegészítik egymást, és hamar igazi barátság szövődött közöttük!

Forrás: LittleThings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top