Szabadidő

Szuper program halloweenre: borzongj a Familyparkban

Különleges szórakozási lehetőséget ígér október utolsó hétvégéjén az ausztriai Familypark. Borzongj a halloween jegyében zajló szellemes programokon, hiszen kicsikre és nagyokra is vérpezsdítő izgalmak várnak.

A burgenlandi Familypark hivatalosan október 26-án zárja kapuit. Ugyanakkor néhány nappal később, halloween hétvégéjére újra kinyit, hogy a korábbi évek sikeréhez hasonlóan október 30. és november 1-je között megrendezze a Happy Halloween elnevezésű fergeteges rendezvényt.

Izgalmas halloween élmények a Familyparkban

A szervezők hátborzongatóan izgalmas halloween élményekkel várnak kicsiket és nagyokat. Az este 10 óráig tartó programok stílusosan szellemidéző hangulatvilágítást kapnak, a látogatók szívét pedig rémisztő meglepetésekkel dobogtatják meg. A hullámvasút mellett a félelmetes szellemkastélyba is bemerészkedhetnek a legbátrabbak.

A háromnapos hétvégén a park teljes területét megnyitják, így az összes szórakoztatási lehetőség a látogatók rendelkezésére áll, de show-műsorok, különleges előadások is szórakoztatják a halloween hétvégéjén a nagyérdeműt. A nyereményjátékban belépőjegyeket, bérleteket, értékes tárgyakat nyerhetnek.

Megnézem
Összes kép (1)

A Familypark nyitva tartása halloween hétvégéjén

  • 2015. október 30-31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
  • 2015. november 1-jén 11-től 18 óráig, a pénztár 17 órakor zár

További halloween témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Familypark

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top