Szabadidő

Halloween 2015: itt rendeznek partyt Budapesten

Szívesen részt vennél egy valódi halloween partyn? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen neked gyűjtöttük össze, hogy október 31-én Budapesten hol rendeznek vérbeli halloween bulikat.

Budapesten évről évre egyre népszerűbbek a halloween partyk, és nemcsak a külföldiek körében. A legizgalmasabbnak ígérkező bulik listáját gyűjtöttük össze. A rémisztő jelmezekből és arcfestésekből épp úgy nem lesz hiány, mint a vérpezsdítő zenékből.

1. Halloween party a Dunán

A halloween dekorációba öltöztetett hajó az Ötker Klubtól indul október 31-én este 10 órakor. Belépéskor üdvözlőitallal kínálnak, a hatalmas bulit ígérő program közben pedig a Dunán hajókázhatsz.

A belépőjegy ára 14 euró (cca. 4500 forint)

Halloween 2015: itt rendeznek partyt Budapesten

2. Különleges halloween party vár az A38-as hajón

Egész estés buli, halloween jelmezverseny vár az A38 hajón a Petőfi-híd lábánál. A legizgalmasabb és legrémisztőbb jelmezek jutalma: belépőjegyek a következő bulikra. A party alsó korhatára 16 év.

A belépőjegy ára: elővételben 2300 forint

3. Hiperkarma halloween az Akvárium klubban

2015. október 31-én már a kilencedik halloween partyt rendezik az Erzsébet téri Akvárium Klubban. A korábbi évekhez hasonlóan pokoli bulira számíthatsz, ahol még démonok is ijesztgethetnek a szuper zene mellett.

Belépőjegyek ára: elővételben 2800 Ft

Halloween 2015: itt rendeznek partyt Budapesten

4. Halloween Freak Party a Mika Tivadar Mulatóban

Október 30-án este 10 órától fergeteges halloween partyra számíthatsz a Kazinczy utcai mulatóban. Éjféltől jelmezverseny, ha a barátaid sem ismernek fel, akkor tökéletes a halloween megjelenésed. Egész estés borzongásra, finom italokra számíthatsz. Minél ijesztőbben érkezel, annál jobb.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

5. Halloween party a Dürer Kertben

A Városliget közelében is vérbeli halloween partyn vehetsz részt október 31-én. Rémisztő jelmezek, borzongás, kiváló zene vár október utolsó napján.

A belépés ingyenes.

További halloween party témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top