Szabadidő

10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

Örömhír a Szívek szállodája rajongóinak! Hamarosan visszatér sokak kedvenc sorozata, ugyanis új évadot forgatnak a Netflixre. Mindenki kedvenc Roryja és szókimondó anyukája 2007 után most újra a tévé elé ültet majd mindenkit.

Lorelai és Rory történetére nagyon sokan voltak kíváncsiak 2000-ben, amikor elindult a sorozat. A 7 évadot megélt életszagú történet főszereplője egy egyedülálló anyuka, aki lányát neveli egy kitalált connecticuti kisvárosban, Stars Hollowban. Szerelmek, kapcsolatok, barátság, továbbtanulás, szakítás – egyszerűen mindenre volt a Szívek szállodájának egy odaillő része, ami rengeteg tanulságot tartalmazott. Most összegyűjtöttünk a sorozatból 10 idézetet, ami még mindig megállja a helyét!

Még több Szívek szállodája cikk az NLCafén:

A szerelem nem tudomány, ott semmiben nem lehetsz biztos.

Tartsd észben, hogy asztalon állva bármilyen dal éneklése, attól kezdve életed végéig kísérteni fog. Hidd el, szívem, tapasztalat.

10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

Előfordul, hogy akit szeretsz, nem az, akivel kész vagy összekötni az életedet.

Nem szeretem a hétfőket, de sajnos hetente találkozom velük.

10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

A mai nap jól indult, de aztán felkeltem.

Nem hiszek a megbánásban, mert minden, amit tettem vagy nem tettem, még ha nem is úgy alakult, ahogyan terveztem, visszavonhatatlan része lett az életemnek.

10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

Addig semmit sem kapsz, amíg nem is kérsz. Ha már kérted, de nem kapod meg, akkor talán nem is volt érdemes várni rá. Van, ami sosem lehet a miénk, hiába is szeretnénk, hogy az legyen.

Az élet harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad.

10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

Amikor minden olyan tökéletes és szép, hogy máris szomorú vagy, amiért ez nem tarthat örökké.

Ha farmer vagy, törődnöd kell a növényeiddel, és nem a magon vagy a talajon múlik, hanem hogy foglalkozol velük mindennap, amíg csak világ a világ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top