Szabadidő

Október 23.: 3 szuper gyermekprogram az őszi szünetre

Az október 23-án kezdődő őszi szünet és hosszú hétvége remek programokat kínál a gyerekeknek, szülőknek.

Az október 23-án kezdődő őszi szünet és egyben hosszú hétvégés ünnep remek lehetőség a családi kikapcsolódásra, a közös pihenésre. Ezúttal a családi és gyermekprogramok között válogattunk.

1. program az október 23-án kezdődő őszi szünetre: nyomkereső tábor

Elsősorban a 10-16 évesek számára szervezik meg Piliscsabán az immáron 14. Nyomkereső tábort, ahol a gyerekek elfelejthetik a sulit, és belecsöppenhetnek az izgalmas detektívtörténetek világába. Az egyedülálló készségfejlesztő táborban fiúk és lányok szabadulós játékokon vehetnek részt, logikai fejtőröket oldhatnak meg, helyszínelhetnek, de különféle szerepjátékokon is megcsillogtathatják kreativitásukat, problémamegoldó képességüket ezen az az október 23-i hosszú hétvégén. Itt mindenki barátra lel!

Október 23.: 5 szuper gyermekprogram az őszi szünetre

2. program az október 23-i hosszú hétvégére: közös társasjátékozás

Csavaros feladványokkal, közös társasjátékozással várnak kicsiket és nagyokat október 24-én a budapesti Mesemúzeum családi hétvégéjén. Vajon ki tudja a legmeggyőzőbb pókerarcot vágni, és kinek sikerülhet egymás után kétszer is hatost dobni? És melyik játékos találja meg először a labirintusból kivezető utat. A program izgalmas szórakozást ígér az október 23-i hosszú hétvégére.

Október 23.: 5 szuper gyermekprogram az őszi szünetre

3. program az őszi szünetre: macska voltam Londonban

A Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház különleges előadást tervezett az őszi szünet második napjára. A Macska voltam Londonban című előadás a macskára vágyó, magányos kisfiú és egy embereket kerülő lánycicus megható barátságáról szól. Kicsiknek, nagyoknak remek szórakozás a program az október 23-i hosszú hétvégére.

Október 23.: 5 szuper gyermekprogram az őszi szünetre

További cikkek október 23. témában az NLCafén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top