Szabadidő

Budapesti kirándulóhelyek őszre

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ősszel mindig rám tör a kirándulhatnék. Na meg tavasszal és nyáron is, télen csak és kizárólag azért nem, mert túlságosan fázik a hátsó felem ahhoz, hogy kimozduljak a jó meleg szobából.

Most még határozottan ősz van (annak ellenére persze, hogy a hőmérő néha mást mutat), és az ősz szerintem hivatalosan is kirándulásra lett teremtve. Egy jó bakancs, egy vagy két vastag pulcsi, egy még vastagabb sál, egy hátizsák, és már indulhatunk is.

Na de merre? Ebben segítek most nektek! Egy elmaradt gemenci kirándulás felett egy percig sem búsulva kicsit körbenéztem, hogy hova is lehetne ellátogatni Pesten vagy Pest közelében, és elsősorban olyan helyeket kerestem ahova könnyen/költséghatékonyan/tömegközlekedve is el lehet jutni, ha már van bérletünk, akkor használjuk alapon. A felsorolásban lesznek erdők, hegyek, völgyek, barlangok, ismert és talán ismeretlen helyek is, és még egy kastély is belefért. Most már csak egy jó kis napsütéses időre van szükségünk, és mendegélhet a mandula.

Budapesti kirándulóhelyek őszre

A folytatásért kattints a Hajnika világa caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top