Szabadidő

Andrew Lincoln, a The Walking Dead Rickje: “Lehet, hogy Ricknek már csak egy évada van hátra”

Miért gondolja azt Andrew Lincoln, hogy Ricknek már csak egy évada van hátra a The Walking Deadben? Október 12-én debütál a FOX csatornán a sorozat hatodik évada, amelyben a főszereplő, Andrew Lincoln szerint újfajta problémákkal fogunk találkozni.

Mi számodra a legfontosabb tanulság az elmúlt hat évből?

A feladat nem lesz könnyebb. Sőt, egyre nehezedik. Az első epizód után teljesen kikészültem. Megtanultam mindent odaadni, hátrahagyni a külvilágot, és csak az alvásra és a munkára koncentrálni. Ezt a sorozatot a rajongóknak készítjük, akikkel szemben felelősségem van. A forgatáson mindenki így érzi. 

Az ötödik évad végén Rick megölte Petet. Milyen állapotban találkozhatunk a karakterével a hatodik évad elején?

Rick ráébred, hogy az embereknek szükségük van egy vezetőre Deanna személyében, de a nő gyásza miatt hatalmi űr keletkezett. Acélos elhatározást hozott arról, hogy nem hajlandó kompromisszumot kötni. Aztán lesz egy még nagyobb problémája is, amely hamar bekövetkezik, mindent felforgat, és sok szempontból megköti Rick kezét

Andrew Lincoln, a The Walking Dead Rickje:

Morgan is visszatér, az első férfi, akivel Rick az apokalipszis után találkozott.

Rick az egyetlen olyan ember, aki tudja, hogy ki volt Morgan és a fia. Mindenki a múltban keres támpontot egy olyan helyen, amelynek nincs múltja. De a karaktereink mára megváltoztak. Ez pedig csatákat és konfliktusokat eredményezhet. Rick számára bárki épp ugyanolyan csodabogár, aki úgy próbál életben maradni ebben a világban, mint Morgan, akivel két évaddal korábban találkozott.

Andrew Lincoln, a The Walking Dead Rickje:

Hogy bírja a csizmád a The Walking Dead forgatásokat?

Nagyon jól, köszönöm szépen! Tavaly majdnem tönkrement. Van egy nyeregkészítő ismerősöm, neki köszönhetek mindent, ezt a csizmát is ő mentette meg. Gyönyörű munkát végzett, de azt állítja, hogy nem sok maradt az eredeti anyagból. Szóval lehet, hogy Ricknek már csak egy évada van hátra… Imádom ezt a csizmát. Ha ő repül, én is lelépek! Nem szeretném elveszíteni…

Andrew Lincoln, a The Walking Dead Rickje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top