Szabadidő

Randizz a szabadban – ötletek kiránduláshoz

Bár a nyárnak már vége, az őszi időjárás még megengedi, hogy a szabadban töltsd az időt a kedveseddel. A természet feltölt, energiát ad, megnyugtat, és korántsem olyan megközelíthetetlenek a jó helyek, mint azt sokan gondolják.

Ha ezen a nyáron nem jutottál el nyaralni, vagy már kipihented magad a tengerparton, akkor ősszel irány a “túrázás”. Azért tettem idézőjelbe a túrázás szót, hogy el tudj vonatkoztatni a klasszikus értelemben vett túrázástól, hiszen itt a hangsúly inkább a kimozduláson van. Hidd el, télen még ennél is kevesebb energiád lesz ahhoz, hogy a szabadban töltsd az idődet, ezért érdemes most összeszedned magad, a párodat, és útnak indulnotok. Na de hova?

Hol randizzak a szabadban vidéken?

A Dunántúlon szinte bármelyik település közelében található egy hegy vagy domb, ami remek kilátást biztosít. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy hátizsákba tegyetek be egy vékony plédet, hogyha szükséges, legyen mire leülni, két műanyag poharat, egy üveg finom bort, vagy két doboz sört (amelyiket szeretitek). Mehettek biciklivel, busszal, gyalog, a lényeg, hogy kimozduljatok.

A magaslest nem csak a vadászok és erdészek használhatják. Kiválóan alkalmas romantikus pillanatok eltöltésére. Ételt és/vagy italt vigyetek magatokkal. Ha az Alföldön éltek, menjetek el felfedezőútra, és használjátok ki az alkalmat, hogy kettesben lehettek.

A folytatásért kattints Pallanea caféblogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top