Szabadidő

Nővérből lett szépségkirálynő Amerika új kedvence

Miss Colorado Amerika új kedvence. A szépségkirálynő nővérként dolgozik, imádja a munkáját, tehetséget pedig ahhoz érez, hogy másoknak segítsen, másokról gondoskodjon.

Kelley Johnson nyerte a Miss Amerika szépségversenyt az elmúlt vasárnap. A verseny során nővérruhában jelent meg a színpadon, és arról beszélt, miért is fontos az ápolónői hivatás, és hogy ez a munka mennyire nem könnyű feladat. Sőt kiemelte, másoknak is hangoztatniuk kellene mindezt. Bár sokan bírálták ezért, Kelley úgy gondolja, tehetséget ahhoz kapott, hogy másokról gondoskodjon, másokért tegyen. Nem énekelt, nem táncolt a többi versenyzőhöz hasonlóan, hanem szokatlan és meglepő beszédet adott elő munkájáról.

Annak ellenére, hogy az álma vált valóra a Miss Amerika szépségkirálynő címével, Kelley továbbra is önmaga akar lenni, hiszen ő mégiscsak nővér. Ugyanakkor rendkívül hálás mindenkinek, aki hozzásegítette a győzelemhez, és reméli, megérdemelten nyerte el a Miss Amerika címet.

Ilyen gondolkodással nem csoda, hogy a szimpatikus és persze gyönyörű coloradói szépségkirálynő pillanatok alatt Amerika kedvence lett.

 

További szépségkirálynő témájú cikk az NLCafén

Forrás: People

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top