Szabadidő

Ki mit tube: a romkocsmák színpadáról a legjobbak közé jutott a Muriel

Előkelő helyezéssel jutott tovább egyenesen a romkocsmák színpadáról a Ki mit tube tehetségkutató zene kategóriájából a Muriel. Ismerd meg te is a srácokat, akikre szeptember 15-ig lehet szavazni!

14. helyezettként, nagyon jó pozícióban jutott tovább a Muriel zenekar a Ki mit tube versenyének következő lépcsőfokára. A banda nem titkolt célja, hogy a Hooked Up című videójukkal a zene kategória első 9 versenyzője közé kerüljenek. Innen már csak Ki mit tube zsűri meggyőzése és a végső hajrá lenne a feladat. 

A Muriel mindent bevet, hogy megkoronázza kétéves pályafutását. A Hooked up című videoklipjüket a Dob utcai Lámpás nevű helyen forgatták, és nagyon bíznak abban, hogy a közönség megszereti őket. A srácok már bizonyítottak a Quimby, a Kiscsillag, a 30y és a The Carbonfools zenekarok előtt, ám a leginkább Red Hot Chili Peppers-stílusú zenét játszó banda ideje most érkezett el. 

Ezzel a videóval versenyez a Muriel a Ki mit tube-on:

A Hooked up felvétele után szkeptikusak voltak kicsit a fiúk, de az összhatással hamar megelégedtek. “A forgatás jó volt. Hogy milyen lesz a végeredmény, azzal egyelőre vannak fenntartásaink, mert kicsit más vágányra terelődött a dolog, mint terveztük. A videós dolgok előrébb kerültek, mint a hanggal kapcsolatos szempontok, meg a zene, ami egy live sessionnél necces, ám a vágás után beláttuk, hogy rendben van így” – mesélte Jobbágy Bence, a zenekar gitárosa.

Az együttest legközelebb a Gozsdu Manó Klubban lehet meghallgatni szeptember 24-én este. Szeptember 17-e és 19-e között pedig a Toldi mozi vetíti a She’s insaint videoklipet, az Első Magyar Klipszemle keretein belül, ahol a Muriel bejutott a 900 induló közül a legjobb 100-ba.

Még több Ki mit tube-cikk az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top