Szabadidő

Minden, amit A szürke ötven árnyalata új könyvről, a Greyről tudni lehet

Elindulhat a visszaszámlálás, ősszel megjelenik magyarul a Grey című könyv, ami A szürke ötven árnyalatának első része, csak férfi hősünk szemszögéből.

Itt van, megérkezett, megint lecsapott A szürke ötven árnyalata időszak. Az első és a második rész filmes bemutatója között végre magyarul is megjelenik a negyedik könyv. A Grey című kötetről beszélünk, ami tulajdonképpen az első kötet tartalma, csak a pasi szemszögéből mutatja be az egész szürke-sztorit“Christian rendkívül összetett személyiség – nyilatkozta a kötetek szerzője E.L. James –, az olvasóimat mindig is izgatták a vágyai, a gondolatai, és persze múltjának sötét árnyai is. Nagy öröm volt számomra ismét visszatérni Ana és Christian világába és újraélni a történetet.”

Mindent, amit A szürke ötven árnyalata új könyvről, a Greyről tudni lehet

Nézzük, mit lehet tudni a Grey magyarországi megjelenéséről:

  • a Grey november 16-án jelenik meg, de ettől a héttől már előrendelhető
  • a korábbi három kötetből kettő (A sötét ötven árnyalata és a Szabadság ötven árnyalata) ÚJ fordításban jelenik meg december 1-én, A szürke ötven árnyalata új fordításban pedig 2016-ban jön
  • ez azt jelenti, hogy végre elbúcsúzhatunk az “Oroszlánkirályra fogunk dugni” mondatoktól
  • persze, hogy a Grey könyvnek is van már rajongói FB-oldala

Ezeket már olvastad A szürke ötven árnyalatáról?

Mindent, amit A szürke ötven árnyalata új könyvről, a Greyről tudni lehet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top