nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Exkluzív Jennifer Aniston-interjú: “Nem érdekel, ha pofára esek!”

Exkluzív Jennifer Aniston-interjú: “Nem érdekel, ha pofára esek!”

Szeptember 3-án került a mozikba a Boldogság bármi áron című film, ami Jennifer Aniston első drámai szerepe, egy alacsony költségvetésű filmben. Exkluzív videóinterjút hoztunk nektek Hollywoodból.
Avatar
B.E.
f Ajánlom

“Végig azt mondogattam a rendezőnek, hogy kérlek ne hagyd, hogy Rachel legyek a filmben” – mondta az interjú alatt Jennifer Aniston, akit egyáltalán nem érdekel, hogy a Boldogság bármi áron kasszasiker lesz-e a mozikban vagy sem. “Nem érdekel, ki mit ír róla, és mennyi bevételt hoz….Tudom, hogy többre vagyok képes annál, amit a világ képzel rólam, és ezt szerettem volna megmutatni az embereknek” – mondta Aniston.

Ha megnéztétek az exkluzív interjút, olvassatok még híreket Jennifer Anistonról!

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon