Szabadidő

Iskolakezdés: 3 kreatív őszi dekoráció az osztályterem ajtajára

Őszi iskolai dekorációs tippjeinkkel különleges ajtódíszítéseket készíthetsz. A kis diákok egészen biztosan imádni fogják, és örömmel lépnek be osztálytermük ajtaján.

A tanterem bejárata különlegessé és egyedivé varázsolható ezekkel az őszi ajtódekorációkkal. A gyerekek egészen biztosan lelkesedni fognak, ha elkészíted, és az is biztos, nem tévesztik el, melyik teremben kell várakozniuk az óraközi szünetek után.

3 kreatív iskolai ajtódekoráció

1. iskolai ajtódekoráció:

Igazi őszi dekoráció ez a manós ajtó. Az elkészítéséhez több színű filc anyagra, ragasztóra, vastagabb alkoholos filctollra lesz szükség. A manó kalapját az ajtó méretéhez igazítva vágd ki a filcből. Ragasztó helyett mindkét oldalán ragasztós szalaggal is rögzítheted, így könnyebb eltávolítani, és kevésbé hagy nyomot a ragasztás az ajtókereten. A szemeket és az orr formáját is a filc anyagból vágd ki, rögzítsd az ajtón, végül alkoholos filccel rajzold meg a manós őszi dekoráció szájvonalát is. A kalap a gyerekek fotóival is díszíthető.

3 kreatív iskolai ajtódekoráció

2. iskolai ajtódekoráció: minyon

A Minyonok film mozisikere után garantáltan sikere lesz a gyerekek körében egy minyonos tantermi ajtónak is. Ráadásul ez a dekoráció egész évben aktuális marad. Sötétítő függöny anyagából vagy filcből készítheted el minyonalakot, melyet kétoldalú ragasztószalaggal, esetleg rajzszöggel, tűzőgépkapcsokkal rögzíthetsz az ajtóra. Színes kartonpapírból is kivágható a tantermi ajtó díszítése.

3 kreatív iskolai ajtódekoráció

3. iskolai ajtódekoráció: hernyó

A hernyós ajtódíszítés nem bonyolult, hiszen néhány lufira, kartonpapírra és alkoholos filcre van szükség az elkészítéséhez. A lufikat felfújás után jó szorosan kösd el, majd rögzítsd a falon vastagabb és erősebb celluxszal. A lábakat vágd ki a papírból és a lufik alá helyezve ragaszd a falra. Ez a nagyon bájos őszi iskolai dekoráció biztos siker lesz a gyerekek körében, ugyanakkor sajnos le kell szedni, amikor a lufik kiengedik a levegőt…

További őszi dekorációk az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top