Szabadidő

Egy kimaradt jelenet a Jóbarátokból – videó

A szeptember 11-ei terrortámadás után döntöttek úgy a Jóbarátok készítői – érthető okokból –, hogy kihagyják ezt a reptéri jelenetet a sorozatból. A videó 2007-ben került fel a netre, de csak most kapták fel.

A kimaradt jelenet a “The One Where Rachel Tells Ross” epizódból való. A történetben Monica és Chandler próbál meg eljutni a nászútra, csakhogy a repülőtéren igencsak felhívják magukra a figyelmet. A Bing házaspár éppen a biztonsági ellenőrzésen megy át, amikor Chandler egy rosszul időzített bombás viccet süt el. Persze azonnal elhurcolják őket, és megkezdődik a kihallgatásuk.

Viszont az epizód – és ez a jelenet – két héttel a 2001. szeptember 11-ei esemény után került volna adásba, és érthető módon a stáb úgy döntött, hogy kihagyják ezt a sztorit a történetből, és új jelenetet forgattak le. Természetesen a Jóbarátok stábja még jóval a terrortámadás előtt vette fel az ominózus részt.

2007-ben azonban felkerült az internetre az eredeti videó, amit csak most kezdett el felkapni az internet népe. A kimaradt jelenet előtt ezt az üzenetet tették közzé: “A Jóbarátok történelmének a része ez a jelenet. Reméljük, hogy mindenki abban a szellemben tudja megnézni, amelyben eredetileg tervezték.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top