nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Szabadidő
Hosszú Katinka már a világkupán bizonyít

Hosszú Katinka már a világkupán bizonyít

Jóformán meg sem száradtak úszóink a kazanyi vizes vébé után, máris újra medencébe ugrottak a moszkvai világkupán. Hosszú Katinka ezúttal is hatalmas fölénnyel nyerte a 200 vegyest és a 200 gyorsot is.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A vasárnap zárult kazanyi világbajnokság után Hosszú Katinka a moszkvai világkupán is bizonyított, hiszen világbajnoki címvédőhöz és rekorderhez méltóan, hatalmas fölénnyel nyerte a 200 méteres vegyes úszást. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna a második helyen csapott célba, így kettős magyar győzelem született a világkupa első napján. Hosszú Katinka magabiztosan nyerte a 200 méter gyorsot is.

Szintén győzött Moszkvában világbajnoki ezüstérmesünk, Verrasztó Dávid is 400 méter vegyesen.

További cikkek Hosszú Katinkáról az NLCafén

Forrás: Sport24

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon