Szabadidő

5 szerelmes könyv a nyaralásra

A nyaralás napjai alatt jólesik beleburkolózni egy könyvbe, néha felnézni belőle, bámulni a vizet vagy a hegyeket, és elmerengeni a saját életünkön. Ehhez ajánlok most nektek öt párkapcsolattal, szerelemmel foglalkozó regényt.

Könnyű, szórakoztató

Marian Keyes Lucy Sullivan férjhez megy című regényének főhőse egy átlagos mai brit harmincas, akinek a sztori elején egy jósnő kilátásba helyezi, hogy egy éven belül férjhez megy. Azt persze nem árulja el, hogy kihez. Ettől kezdve Lucynek és barátainak az élete akörül forog, hogy rátaláljanak a kiválasztott férfiúra.

Velence és szerelem

Marlena de Blasi Ezer nap Velencében című regénye “kötelező olvasmány” mindazoknak, aki Velencébe készülnek. A főhősnőt a szerkesztője küldi a lagúnák városába, hogy cikksorozatot írjon a város gasztronómiájáról. Az útja során beleszeret egy velenceibe, akiért fenekestül felforgatja az életét, házat és hazát cserél, majd megpróbál igazi olasz feleség lenni. Remek olasz receptek és Velence minden mennyiségben!

Vidéki Franciaország

Joanne Harris Szederbor című regényével a szerzőnő Csokoládé című művének helyszínére térhetünk vissza. A Szederbor nem a Csokoládé folytatása, de vannak visszatérő szereplők. A főhős ezúttal egy ihletét vesztett író, akinek a pincéjében hat üveg szederbor árválkodik. Felbontja az egyiket, és elkezdődik az utazás a múltba, miközben a jelen eseményei is váratlan fordulatot vesznek. A főhős megismerkedik a szomszédban élő, kislányát egyedül nevelő özveggyel… Hűs pincék, szőlőlugasok, igazi francia hangulat, miközben rájövünk, hogy ha becsukódik egy ajtó, rögtön kinyílik egy másik.

A Bízz magadban blogon további két szuper könyvről olvashatsz!

5 szerelmes könyv a nyaralásra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top