Szabadidő

Egy ölelés mentette meg az altatásra ítélt kutyák életét – megható fotó

Ennek a két menhelyi kutyának csupán néhány órája volt hátra addig, míg elaltatják őket. Aztán csodaszép dolog történt.

A két altatásra ítélt kutya, Kala és Keira nem tudhatták ugyan, hogy mi vár rájuk, a barna kutyus, Kala azonban talán ráérzett valamire a lelke mélyén. Egyszer csak ugyanis fogta magát és mellső lábaival átölelte barátját, Keirát. A megható jelenetről fotó készült, melyet egy állatvédő szervezet közzétett a Facebookon.

Egy ölelés mentette meg az altatásra ítélt kutyák életét - fotó

A bejegyzést rövid idő alatt több ezren megosztották és kommentelték. Két órával és hat perccel később pedig jelentkezett egy férfi, aki vállalta, hogy ideiglenesen befogadja őket és gondoskodik róluk, míg nem találnak nekik végleges otthont. Kala és Keira így megmenekült az altatástól és új esélyt kapott az életre.

A kutyusoknak most végleges gazdit keresnek, többek között szintén a Facebook segítségével. Mivel a történet komoly nyilvánosságot kapott, így Kalának és Keirának nagyon komoly esélye van arra, hogy rövidesen rájuk talál az álomgazdi.

Forrás: Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top